De grup a equip

Contribució de la transfologia a la formació d’un equip

Objectiu

Traslladar als participants les bases del desenvolupament individual i grupal que els permetin detectar les dinàmiques transformadores d’un equip ja creat o de nova constitució.

Dirigit a

Persones que ocupen posicions directives o que han d’obtenir resultats a través de la gestió coordinada i harmònica dels seus equips, tot facilitant l’alineament i la cohesió de les persones que els componen i potenciant-ne l’autogestió.

Contingut

Diferències entre grup i equip.

Particularitats del desenvolupament d’un equip.

Com es crea un equip orgànic.

Desenvolupament de la identitat i dels valors.

Model de les 5 ces.

Factors d’implicació i responsabilitat en la feina d’equip.

Metodologia

Activa i participativa, amb jocs i amb la realització contínua de casos pràctics adaptats a la realitat individual i del conjunt dels participants.

Director

XAVIER OROZCO

Fundador d’Organic Actions i de Transphology Int’l Center. Psicòleg Industrial per UB. PDG – Diplomat en Direcció General per IESE-Universitat de Navarra. Màster en Direcció de RH per la UP Madrid. Coach sènior professional per AECOP i EMCC. Fundador de Bravo & Orozco (Executive Search) i de BOSEL (desenvolupament d’equips de direcció). Director de RH i director general del Grup Myrurgia.

LLUÍS BALAGUÉ

Director programes acadèmics a Transphology Int’l Center i de Projectes a Organic Actions. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona.  Amplia experiència com a Director General en empreses dels sectors de l’Automoció, les Telecomunicacions i el e-Commerce. Integrant de l’Equip docent de la Casa R.Steiner de Barcelona. Ponent a l’Universidad TecnoCampus Mataró en l’asignatura de Recursos Humans del Graus en ADE, Marketing i Turisme.

Inscripcions obertes

Lloc: Carrer d’Hercegovina, 19-23, 08006 Barcelona

 

Vols rebre més informació?

POSAT EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Omple el següent formulari i t’informarem

CURSOS PRESENCIALS O IN COMPANY