El diàleg

El poder de la veu, el llenguatge i el pensament propi

Objectiu

Acompanyar els participants a conèixer l’impacte de la seva pròpia veu i a redescobrir el significat de les paraules com a unitat bàsica del pensament per desenvolupar tot el seu potencial en la comunicació personal, professional i social.

Dirigit a

Aquelles persones que volen manifestar la seva autenticitat fent servir els recursos que ens dóna el coneixement del llenguatge i de la pròpia veu.

Contingut

Presència i autenticitat.

La veu: pròpia i aliena. Cap a la veu autèntica.

Factors físics i anímics en la formació vocal.

Vocals i consonants. Forma i contingut de les paraules.

Paraula i pensament.

Tòpics i eufemismes. Manipulació i llenguatge. Pensament propi i comunicació assertiva.

Metodologia

Autoexploratòria, autoperceptiva, experiencial i integrativa, mitjançant vivències que permetran reconèixer el nostre potencial comunicatiu a través de la ressonància del so, la nostra expressivitat i la intenció de les nostres paraules. Es practicaran tècniques lingüístiques i d’entreteniment vocal.

Director

IRA PRAT

Directora de Comunicació a Organic Actions. Facilitadora de desenvolupament a Transphology Int’l Center. Trajectòria professional com a Soprano i Actriu. Fundadora de l’Estudi de Veu per al Desenvolupament.  Educació Musical per la UAB. Professora de Cant pel Conservatori Superior del Liceu. Màster en Musicoteràpia per ISEP. Percepció Corporal, Bionergètica i Pneumofonia per Acadèmia Serge Wilfart i Mayéutika. Postgrau en Lideratge Orgànic per la UPC i EUNCET.

GEMMA RIBELL

Directora de Continguts i facilitació a Transphology Int’l Center. Desenvolupament directiu a Organic Actions. Llicenciada en Psicologia. Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia.   Coordinadora de Formació, desenvolupament i psicòloga a Mútua Intercomarcal. Experta en acompanyament psicoterapeutic. Especialista en processos de Dol. Facilitadora de Tallers d’integració artística. Professora de Kundalini Yoga i Shakti Dance (Yoga de la Dansa).

Inscripcions obertes

Lloc: Carrer d’Hercegovina, 19-23, 08006 Barcelona

Vols rebre més informació?

POSAT EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Omple el següent formulari i t’informarem

CURSOS PRESENCIALS O IN COMPANY