Introducció a la transfologia

Aplicacions de la transformació del que és humà, organitzatiu i social

Objectiu

Aconseguir que els participants adquireixin la destresa necessària per superar o desbloquejar tot tipus de situacions més enllà paradigma del “canvi” i assolir una transformació real en l’àmbit personal, organitzatiu i social.

Dirigit a

Totes aquelles persones que aspiren a produir canvis tot potenciant les capacitats i forces de transformació aplicades en l’àmbit personal o professional.

Contingut

Model d’ésser humà diferent al que ens ha dut a la construcció de la societat actual.

Enfocament que ens permeti desaprendre paradigmes que limiten.

Presa de consciència de les nostres forces de transformació.

Forces d’atenció i d’observació per aproximar-nos millor a la realitat.

Disseny de les expectatives que determinen el nostre recorregut.

Aplicació i impacte a l’entorn personal i professional.

Metodologia

Mitjançant un ventall de tècniques molt ampli, entre les quals destaquen el desenvolupament de l’atenció i de l’observació, el programa proposa un recorregut pels principis, les bases científiques i humanistes que han donat lloc al desenvolupament de la transfologia. Experiencial i integrativa. Els participants duen a terme un Pla d’Acció Personal que els permet mesurar els progressos sessió a sessió.

Director

HELENA AGRAMUNT

Fundadora d’Organic Actions i de Transphology Int’l Center. Màster en Bio Feedback per l’Àrea Internacional de la Universitat Cibernètica. Formació en Medicina i Filologia Hispànica per la UB i en Psicologia per la Universitat de Ramos Mejía Argentina. Certificada en UT pel MIT. Autora de diverses publicacions sobre RC i lideratge Orgànic.

LLUÍS BALAGUÉ

Director programes acadèmics a Transphology Int’l Center i de Projectes a Organic Actions. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona.  Amplia experiència com a Director General en empreses dels sectors de l’Automoció, les Telecomunicacions i el e-Commerce. Integrant de l’Equip docent de la Casa R.Steiner de Barcelona. Ponent a l’Universidad TecnoCampus Mataró en l’asignatura de Recursos Humans del Graus en ADE, Marketing i Turisme.

Inscripcions obertes

Lloc: Carrer d’Hercegovina, 19-23, 08006 Barcelona

Vols rebre més informació?

POSAT EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Omple el següent formulari i t’informarem

CURSOS PRESENCIALS O IN COMPANY