Lideratge intercultural

Competències clau en el món globalitzat

Objectiu

Proporcionar els coneixements i les eines necessàries per tal que els participants puguin desenvolupar les competències adequades per a les relacions internacionals.

Dirigit a

Especialment enfocat a persones l’activitat personal o professional de les quals es desenvolupa o es pot desenvolupar en un entorn internacional.

Contingut

Identitat cultural i el seu impacte a les nostres interaccions culturals.

Etnocentrismes i estereotips contraproduents.

Adaptació a noves cultures i xoc cultural.

Habilitats i conductes específiques per a interaccions culturals.

Autoexploració de competències relacionals i àrees de millora.

Metodologia

Autoexplorativa, experiencial i integrativa. Els participants duen a terme un Pla d’Acció Personal que els permet mesurar els progressos sessió a sessió.

Director

IRA PRAT

Directora de Comunicació a Organic Actions. Facilitadora de desenvolupament a Transphology Int’l Center. Trajectòria professional com a Soprano i Actriu. Fundadora de l’Estudi de Veu per al Desenvolupament.  Educació Musical per la UAB. Professora de Cant pel Conservatori Superior del Liceu. Màster en Musicoteràpia per ISEP. Percepció Corporal, Bionergètica i Pneumofonia per Acadèmia Serge Wilfart i Mayéutika. Postgrau en Lideratge Orgànic per la UPC i EUNCET.

HELENA AGRAMUNT

Fundadora d’Organic Actions i de Transphology Int’l Center. Màster en Bio Feedback per l’Àrea Internacional de la Universitat Cibernètica. Formació en Medicina i Filologia Hispànica per la UB i en Psicologia per la Universitat de Ramos Mejía Argentina. Certificada en UT pel MIT. Autora de diverses publicacions sobre RC i lideratge Orgànic.

Inscripcions obertes

Lloc: Carrer d’Hercegovina, 19-23, 08006 Barcelona

Vols rebre més informació?

POSAT EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Omple el següent formulari i t’informarem

CURSOS PRESENCIALS O IN COMPANY