Lideratge significatiu

Noves respostes per a velles preguntes

Objectiu

Capacitar els participants per aconseguir una aproximació a la realitat, que els faciliti el redisseny dels entorns i generi noves possibilitats de desenvolupament i sostenibilitat, tot conciliant els interessos humans i els objectius estructurals.

Dirigit a

Persones que hagin de ser valedores de les competències emergents als nous escenaris de negocis.

Contingut

El model orgànic.

Les fases de transformació a les persones i les organitzacions.

Presència, diàleg i interacció.

Creativitat i cocreació.

Teoria U.

Metodologia

Vivencial i multidisciplinària. Curs pràctic en un 70% amb activitats i plans d’acció, que dugui els participants a experimentar i a desenvolupar les eines indispensables per potenciar les necessitats emergents del lideratge.

Directors

HELENA AGRAMUNT

Fundadora d’Organic Actions i de Transphology Int’l Center. Màster en Bio Feedback per l’Àrea Internacional de la Universitat Cibernètica. Formació en Medicina i Filologia Hispànica per la UB i en Psicologia per la Universitat de Ramos Mejía Argentina. Certificada en UT pel MIT. Autora de diverses publicacions sobre RC i lideratge Orgànic.

IRA PRAT

Directora de Comunicació a Organic Actions. Facilitadora de desenvolupament a Transphology Int’l Center. Trajectòria professional com a Soprano i Actriu. Fundadora de l’Estudi de Veu per al Desenvolupament. Professora de Cant pel Conservatori Superior del Liceu. Màster en Musicoteràpia per ISEP. Bionergètica i Pneumofonia per Acadèmia Serge Wilfart i Mayéutika. Postgrau en Lideratge Orgànic per la UPC i EUNCET.

Inscripcions obertes

Lloc: Carrer d’Hercegovina, 19-23, 08006 Barcelona

Vols rebre més informació?

POSAT EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Omple el següent formulari i t’informarem

CURSOS PRESENCIALS O IN COMPANY