Un nou enfocament davant dels conflictes

Aportacions de la transfologia

Objectiu

Oferir als participants una perspectiva que permeti resoldre la polaritat dels conflictes de la transfologia per crear espais comuns que permetin generar alternatives realistes, siguin de consens o no.

Dirigit a

Totes aquelles persones que entenguin la necessitat d’elevar la consciència per poder abordar els conflictes des d’una perspectiva més àmplia.

Contingut

Naturalesa dels conflictes, tipologies i intensitat.
Problemes, conflictes i queixes.
Les quatre dimensions del conflicte.
Plantejament adequat en cada situació.
Posicionament vital en cada cas.
Accions pertinents per a un desenllaç positiu.

Metodologia

Els participants treballen sobre conflictes reals mitjançant tècniques artístiques, col·lectives i individuals simultàniament, de manera que els permetin donar una aplicació directa a les eines plantejades a les sessions.

Director

HELENA AGRAMUNT

Fundadora d’Organic Actions i de Transphology Int’l Center. Màster en Bio Feedback per l’Àrea Internacional de la Universitat Cibernètica. Formació en Medicina i Filologia Hispànica per la UB i en Psicologia per la Universitat de Ramos Mejía Argentina. Certificada en UT pel MIT. Autora de diverses publicacions sobre RC i lideratge Orgànic.

GEMMA RIBELL

Directora de Continguts i facilitació a Transphology Int’l Center. Desenvolupament directiu a Organic Actions. Llicenciada en Psicologia. Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia.   Coordinadora de Formació, desenvolupament i psicòloga a Mútua Intercomarcal. Experta en acompanyament psicoterapeutic. Especialista en processos de Dol. Facilitadora de Tallers d’integració artística. Professora de Kundalini Yoga i Shakti Dance (Yoga de la Dansa).

Inscripcions obertes

Dies: 6, 13 i 20 de Maig

Horari: de 18h a 21h.

Lloc: Carrer d’Hercegovina, 19-23, 08006 Barcelona

Quantitat d’hores: 9 hores

Vols rebre més informació?

POSAT EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Omple el següent formulari i t’informarem

CURSOS PRESENCIALS O IN COMPANY